Use the form below to register your account.

Security question:

13 + 9 =

Register Account

logo
  • Ingatlanfejlesztőknek

Ingatlanfejlesztőknek

Ingatlanfejlesztőknek

Örömmel tájékoztatjuk a hazai piacon tevékenykedő ingatlanfejlesztőket, hogy a City-Premier 2004 tavaszától már az Ingatlanüzemeltetés területén is komoly segítséget nyújt partnerei részére.

A City-Premier Ingatlankezelő Kft. komoly referenciákkal és hozzáértő szakemberekkel áll az önök rendelkezésére a lakóépületek és az induló társasházak műszaki üzemeltetési feladatainak ellátásával.

A City-Premier Ingatlankezelő Kft és jogelődje a lakástulajdonosok elégedettségének és a hazai ingatlanszakma elismerésének köszönhetően középvállalkozások kategórában elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség által adományozott “Az év Ingatlankezelője 2003” díjat.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az ingatlanfejlesztők a lakóingatlanok (adott esetben lakások és közös területek) átadás-átvételi eljárása során sok olyan jogi, műszaki, pénzügyi problémával találják magukat szembe, melyeket a beruházás végső stádiumában időhiány és a hazai jogi szabályozás ismeretének hiányában nem tudnak megfelelően kezelni. A lakások zökkenőmentes birtokbaadása, a közös területek műszaki állapotának felmérése, a beköltözés előtt álló lakók beruházóval és/vagy kivitelezővel szembeni elvárásainak kezelése az ingatlanfejlesztőnek komoly megterhelést, stresszt és egyéb anyagi, ill. nem anyagi jellegű terhet róhat a vállára. Cégünk meggyőződése hogy megfelelő ingatlankezelői közreműködéssel, megbízható üzemeltetői szaktudással és profi ügyfélkezelési stratégiával ezek a problémák kezelhetőek, és ezáltal fejlesztői partnereinknek komoly segítséget nyújthatunk.

A City-Premier Ingatlankezelő Kft és jogelődje úgy alakította ki, hogy az ingatlan beruházást, és magát a hatékony értékesítést is támogassa, továbbá hozzásegítse a fejlesztőt az adott projekt gyors és zökkenőmentes lezárásához.

Szolgáltatáscsomagunk a további fő elemekből tevődik össze