Use the form below to register your account.

Security question:

7 + 14 =

Register Account

logo
  • Lakástulajdonosoknak

Lakástulajdonosoknak

Lakástulajdonosoknak

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Lakástulajdonosokat, hogy a City-Premier Ingatlankezelő Kft. továbbra is komoly segítséget nyújt a magyar lakástulajdonosoknak társasházkezelés területén.

Cégünk komoly referenciákkal és hozzáértő szakemberekkel áll a fővárosi ingatlanlakóközösségek rendelkezésére a társasházi könyvelés, tevékenység, műszaki üzemeltetés, jogi képviselet, felújítási pályázatok figyelése és a klasszikus közös-képviseleti tevékenységek terén.

Cégünk jogelődje, a Gestor Kft. a lakástulajdonosok elégedettségének és a hazai ingatlanszakma elismerésének köszönhetően középvállalkozások kategóriában elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség által adományozott “Az év Ingatlankezelője 2003” díjat.

Cégünk komoly tapasztalattal rendelkező munkatársai megbízhatóan tervezik meg és hajtják végre a társasházak éves pénzügyi tervét, és komoly támogatást nyújtanak műszaki-üzemeltetési kérdések és konkrét műszaki megoldások terén is.

Társaságunk kizárólag a 2003.évi CXXXIII.számú Társasházi Törvény szabályozásának és annak módosításának megfelelően végzi tevékenységét, rendelkezünk Szakmai Felelősségbiztosítással, ingatlankezelőink szakirányú végzettségűek. Cégünk egy speciális társasház-kezelési tevékenységet támogató szoftveren végzi a házak és a lakók pénzügyeinek teljes körű könyvelését és bonyolítja le a banki tranzakciókat. Informatikai rendszerünk fontos eleme a “kintlévőség figyelés” mely a ház likviditásának hosszú távú megőrzése szempontjából elsődleges. Cégünk erőssége a jól átlátható előzetes költségterv és pénzügyi beszámoló készítés, a lakásonkénti fogyasztás alapú havi költség elszámolás (hidegvíz, melegvíz, hőmennyiség mérés), a megbízható karbantartó, üzemeltető és takarító team, továbbá az a piacon egyedülálló 24 órás gyorsszerviz szolgáltatás, Non-Stop Call Center, mely az esetleges személyi és anyagi károkozást megelőző, gyorsjavítást igénylő hibák (csőtörések, elektromos hibák, csatorna problémák, stb.) elhárítását végzi. Biztosítási káresemény esetén cégünk az elejétől fogva végigkíséri a kárrendezési folyamatot.

A City-Premier együttműködő partnerei igazságügyi ingatlan-szakértéssel is évek óta foglalkoznak, ezért cégünk- jól ismerve mind a tulajdonosok mind pedig az építtetők jogi lehetőségeit – a társasházak garanciális javításainak jogi úton történő kikényszerítésében és üzemeltetendő műszaki berendezéseinek kezelésében kiemelkedő tapasztalattal

Cégünk lakástulajdonosoknak nyújtott szolgáltatási portfoliója a következő