Use the form below to register your account.

Security question:

6 + 5 =

Register Account

logo
  • Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

 

tarsashaz1b

A City-Premier Ingatlankezelő Kft. komoly referenciákkal és hozzáértő szakemberekkel áll egyrészt a fővárosi lakóközösségek rendelkezésére a társasházi könyvelés, műszaki üzemeltetés, jogi képviselet, felújítási pályázatok figyelése és a klasszikus közös-képviseleti tevékenységek terén, másrészt az ingatlanfejlesztők rendelkezésére a lakóépületek és az induló társasházak műszaki üzemeltetési feladatainak ellátásával.

Cégünk jogelődje, a lakástulajdonosok elégedettségének és a hazai ingatlanszakma elismerésének köszönhetően középvállalkozások kategóriában elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség által adományozott “Az év Ingatlankezelője 2003” díjat.

Cégünk komoly tapasztalattal rendelkező munkatársai megbízhatóan tervezik meg és hajtják végre a társasházak éves pénzügyi tervét, és komoly támogatást nyújtanak műszaki-üzemeltetési kérdések és konkrét műszaki megoldások terén is.

Társaságunk kizárólag a 2003.évi CXXXIII.számú Társasházi Törvény, illetve annak módosított, hatályos szabályozásának megfelelően végzi tevékenységét, rendelkezünk Szakmai Felelősségbiztosítással, ingatlankezelőink szakirányú végzettségűek.

Tudjon meg többet tevékenységünkről:

 

Kapcsolódó oldalak